Zapečena tilapija

Ukusan ručak za 4 osobe.
Vrijeme pripreme: 40 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 500g očišćenog i nasjeckanog krumpira
- 1 tanko nasjeckani linum
- 8 grančica timijana
- 3 žlice maslinovog ulja
- sol
- papar
- 1/2 šalice otkoštičenih maslina
- 4 filea tilapije
- 1/2 žličice crvene paprike
Priprema
Zagrijte pećnicu na 200°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.
Pomiješajte krumpir, limun, timijan, 2 žlicea maslinovog ulja, 1/4 žličice soli i papra. Stavite na lim za pečenje i pecite oko 20 minuta.
Ribu začinite crvenom paprikom, posolite, popaprite i ravnomjerno premažite 1 žlicom maslinovog ulja. U pečene krumpire dodajte masline i na vrh stavite ribu. Pecite 12 do 15 minuta, izvadite iz pećnice i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od ribeTilapija s kuskusom25 min12345
-
Jela od ribeTilapija u bijelom vinu30 min12345
-
Jela od ribeTilapija s komoračem45 min12345
-
Jela od ribeTilapija sa sezamom i senfom35 min12345
-
Jela od ribeTilapija s ljetnim povrćem40 min12345
Popularni recepti
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345
-
DesertiTiramisu s limunom45 min12345