Niskomasna tjestenina boscaiola
 
    Ako pazite na kilograme ovo je dobar izbor za vas
            
            
                
                    Vrijeme pripreme: 20 min
                
                
                
                    Težina recepta:
                    
            
            - 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 400g tjestenine
- 3 žličice kukuruznog brašna
- 1 čaša mlijeka
- 1 / 2 šalice pilećeg temeljca
- 125g slanine, sjeckane
- 2 češnja češnjaka zgnječena
- 1 glavica luka, sitno sjeckana
- maslinovog ulje
- 150g šampinjona, narezanih
- 1/4 šalice peršina
Priprema
Kuhati tjesteninu dok ne omekša.
Pomiješajte kukuruzno brašno i 1 žlicu mlijeka u glatko tijesto. Dodajte ostatak mlijeka, temeljac, sol i papar.
Zagrijte maslinovo ulje, dodajte slaninu, luk i češnjak. Pržite 6 minuta ili dok ne postane zlatno. Dodajte gljive. Kuhajte dok gljive ne omekšaju.
Ocijedite tjesteninu. Stavite na stranu. Kuhajte smjesu s mlijekom 2 minute ili dok umak ne prokuha. Dodajte tjesteninu, slaninu i peršin. Smanjite toplinu. Ukrasite peršinom i poslužite.
        Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica    
     Provjerite
    Provjerite
Vezani recepti
- 
                
- 
                Jela od tjestenineŠpageti sa čilijem i gljivama30 min12345
- 
                Jela od tjestenineSalata od tjestenine i povrća uz roštilj20 min12345
- 
                Jela od tjestenineTjestenina s kobasicama i vrhnjem30 min12345
- 
                Jela od tjestenineSalata od tjestenine, puretine i tikvica25 min12345
- 
                Jela od tjestenineTjestenina s tikvicama i slaninom45 min12345
Popularni recepti
- 
                Napitci
- 
                DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
- 
                DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
- 
                DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
- 
                Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
- 
                Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
 
     
     
     
     
     
    