Tjestenina s ružmarinom, češnjakom i limunom

Tjestenina s ružmarinom, češnjakom i limunom

Tjestenina s ružmarinom, češnjakom i limunom
  • Objavljeno: Četvrtak, 30.06.2016.
  • Broj pregleda: 434
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ružmarin je jako dobar izvor folne kiseline, kalcija i željeza.
Vrijeme pripreme: 35 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 300g tjestenine
  • 3 žlice maslaca
  • 5 nasjeckanih češanja češnjaka
  • 1/4 šalice soka od limuna
  • 1 žličica naribane korice od limuna
  • 2 žlice nasjeckanog ružmarina
  • 1 žličica soli
  • 1/2 žličice papra

Priprema

Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju. U međuvremenu rastopite maslac u tavi. Dodajte češnjak, sol i papar. Kuhajte, neprestano miješajući dok češnjak ne poprimi zlatno smeđu boju.

Dodajte sok od limuna, ružmarin i limunovu koricu. Dobro promiješajte i uklonite s vatre. Dodajte tjesteninu, dobro promiješajte i poslužite.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti