Tjestenina s ružmarinom, češnjakom i limunom
Ružmarin je jako dobar izvor folne kiseline, kalcija i željeza.
Vrijeme pripreme: 35 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 300g tjestenine
- 3 žlice maslaca
- 5 nasjeckanih češanja češnjaka
- 1/4 šalice soka od limuna
- 1 žličica naribane korice od limuna
- 2 žlice nasjeckanog ružmarina
- 1 žličica soli
- 1/2 žličice papra
Priprema
Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju. U međuvremenu rastopite maslac u tavi. Dodajte češnjak, sol i papar. Kuhajte, neprestano miješajući dok češnjak ne poprimi zlatno smeđu boju.
Dodajte sok od limuna, ružmarin i limunovu koricu. Dobro promiješajte i uklonite s vatre. Dodajte tjesteninu, dobro promiješajte i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela od tjestenineTjestenina s limunom i rukolom35 min12345
-
Jela od tjestenineSalata od tjestenine i avokada10 min12345
-
Jela od tjestenineKremasta tjestenina od šampinjona i češnjaka35 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina sa špinatom, rajčicom i ricottom30 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina od mozzarelle i rajčice35 min12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti