Kremasta tjestenina od šampinjona i češnjaka

Kremasta tjestenina od šampinjona i češnjaka

Kremasta tjestenina od šampinjona i češnjaka
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 04.07.2016.
  • Broj pregleda: 752
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Šampinjoni su jako dobar izvor fosfora, kalija, bakra i selena.
Vrijeme pripreme: 35 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 2 žlice maslaca
  • 2 nasjeckane glavice luka
  • 250g nasjeckanih šampinjona
  • 4 nasjeckana češnja češnjaka
  • 250ml toplog mlijeka
  • 2 žlice brašna
  • 2 žlice nasjeckanog peršina
  • sol
  • papar
  • 250g špageta

Priprema

Rastopite maslac u tavi. Dodajte luk i šampinjone i dinstajte oko 10 minuta. Dodajte češnjak i dinstajte oko 1 minutu.

Ulijte mlijeko i dobro promiješajte. Dodajte peršin i dobro promiješajte. Posolite i popaprite po želji. Dodajte tjesteninu, dobro promiješajte i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti