Zapečena tjestenina s patlidžanom i keljom

Sočna, bogato začinjena i hranjiva.
Vrijeme pripreme: 45 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 250g tjestenine
- 2 šalice kelja
- 1 šalica nasjeckanih rajčica
- 3/4 šalice nasjeckanih maslina
- 1 nasjeckani patlidžan
- 1/2 šalice krušnih mrvica
- 1 nasjeckani češanj češnjaka
- 2 žlice maslinovog ulja
Priprema
Zagrijte pećnicu na 200°C.
Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju. Tjesteninu pomiješajte s preostalim sastojcima i stavite u vatrostalnu posudu. Pecite oko 20 minuta, izvadite i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od tjestenineTjestenina s cherry rajčicama25 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s keljom i ricottom35 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s pinjolima, ciklom i vlascem1:55h12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s patlidžanima, bosiljkom i rajčicama45 min12345
-
Jela od tjestenineSalata od tjestenine i povrća uz roštilj20 min12345
Popularni recepti
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345
-
DesertiTiramisu s limunom45 min12345