Juha od kurkume, rajčice i crnog papra

Juha od kurkume, rajčice i crnog papra

Juha od kurkume, rajčice i crnog papra
  • Objavljeno: Srijeda, 11.01.2017.
  • Broj pregleda: 1.965
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Crni papar povećava apsorpciju kurkume za 2000%.
Vrijeme pripreme: 20 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1 nasjeckani luk
  • 2 nasjeckane rajčice
  • ¾ šalice prepolovljenih cherry rajčica
  • ½ šalice povrtnog temeljca
  • 2 protisnuta češnja češnjaka
  • 1 žličica sušenog bosiljka
  • 1 žličica kokosovog ulja
  • 1 žlica jabučnog octa
  • 2 žličice kurkume u prahu
  • ½ žličice morske soli
  • papar

Priprema

Na srednje jakoj vatri dinstajte luk i češnjak na kokosovom ulju 1 minutu. Dodajte kurkumu i cherry rajčice. Pirjajte dok rajčice u potpunosti ne omekšaju.

Dodajte temeljac i ostale sastojke i kuhajte dok ne zavrije, a potom izmiksajte juhu uz pomoć štapnog miksera ili blendera.

ačinite solju i paprom, i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti