Topla juha od graška

Zasitna i ukusna juha.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 1 nasjeckani luk
- 2 žlice maslinovog ulja
- 1 žlica brašna
- 500g graška
- 1 l povrtnog temeljca
Priprema
Dinstajte luk na ulju 5 minuta. Dodajte brašno i kuhajte 1 minutu dok se ne zgusne. Postupno dodajte temeljac miješajući dok se ne zgusne. Dodajte grašak. Kada prokuha, kuhajte još 10 minuta.
Juhu stavite u blender i dobro izmiješajte. Poslužite toplo.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
JuheKrem juha od graška30 min12345
-
JuheZdrava krem juha od graška i brokule25 min12345
-
JuheJuha od potočarke i komorača45 min12345
-
JuheJuha od krumpira i metvice30 min12345
-
JuheJuha od graška i krumpira30 min12345
Popularni recepti
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345
-
DesertiTiramisu s limunom45 min12345
-
Internacionalna jela
-
Jela od mesaZapečene punjene paprike s mljevenim mesom i sirom50 min12345
-
Jela od mesaMusaka od patlidžana1:30h12345