Zimska juha

Zimska juha

Zimska juha
  • Objavljeno: Srijeda, 23.12.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Topla i okrepljujuća.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 2 pileća zabatka
  • 2 nasjeckane mrkve
  • 2 nasjeckana krumpira
  • 1 šalica nasjeckanog špinata
  • 1 šalica nasjeckanog kelja
  • 2l vode
  • 1 žličica soli
  • 1/2 žličice papra
  • 1/2 šalice nasjeckanog peršina
  • 1/2 šalice rezanaca za juhu

Priprema

Zagrijte ulje u loncu. Pržite piletinu dok ne poprimi blijedo ružičastu boju. Dodajte vodu, krumpir i mrkvu, poklopite i pustite da proključa. Dodajte špinat, peršin kelj. Kuhajte dok povrće ne omekša.

Procijedite juhu i vratite u lonac. Dodajte sol, papar i rezance. Kuhajte dok rezanci ne omekšaju i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti