Raženi kruh s medom

Bogatog okusa i sočan.
Vrijeme pripreme: 2:30h
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 500g raženog brašna
- 450ml tople vode
- prstohvat soli
- 7g suhog kvasca
- 1 žlica meda
Priprema
U brašno dodajte sol i kvasac.
Umiješajte med u toplu vodu i dodajte u brašno. Miksajte oko 8 minuta. Ovo tijesto je vrlo mekano i ljepljivo.
Stavite tijesto u lim za pečenje obložen papirom za pečenje i ostavite da se diže oko 45 minuta.
Zagrijte pećnicu 200°C.
Pecite kruh oko 40 minuta.
Izvadite kruh iz pećnice i preokrenite ga. Vratite kruh u pećnicu i pecite oko 25 minuta.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Kruh i pecivaŠtruca od starog kruha sa špinatom45 min12345
-
Kruh i pecivaPohani kruh15 min12345
-
Kruh i pecivaBruschette s rajčicom i ricottom25 min12345
-
Kruh i pecivaČokoladni kruh s bananom i jagodama1:20h12345
Popularni recepti
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345
-
DesertiTiramisu s limunom45 min12345