Raženi kruh s medom
 
    Bogatog okusa i sočan.
            
            
                
                    Vrijeme pripreme: 2:30h
                
                
                
                    Težina recepta:
                    
            
            - 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 500g raženog brašna
- 450ml tople vode
- prstohvat soli
- 7g suhog kvasca
- 1 žlica meda
Priprema
U brašno dodajte sol i kvasac.
Umiješajte med u toplu vodu i dodajte u brašno. Miksajte oko 8 minuta. Ovo tijesto je vrlo mekano i ljepljivo.
Stavite tijesto u lim za pečenje obložen papirom za pečenje i ostavite da se diže oko 45 minuta.
Zagrijte pećnicu 200°C.
Pecite kruh oko 40 minuta.
Izvadite kruh iz pećnice i preokrenite ga. Vratite kruh u pećnicu i pecite oko 25 minuta.
        Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica    
     Provjerite
    Provjerite
Vezani recepti
- 
                
- 
                Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
- 
                Kruh i pecivaŠtruca od starog kruha sa špinatom45 min12345
- 
                Kruh i pecivaPohani kruh15 min12345
- 
                Kruh i pecivaBruschette s rajčicom i ricottom25 min12345
- 
                Kruh i pecivaČokoladni kruh s bananom i jagodama1:20h12345
Popularni recepti
- 
                Napitci
- 
                DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
- 
                DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
- 
                DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
- 
                Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
- 
                Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
 
     
     
     
     
     
    