Kava s kakaom i funkcionalnim gljivama

Kava s kakaom i funkcionalnim gljivama

Kava s kakaom i funkcionalnim gljivama
  • Objavljeno: Četvrtak, 24.09.2020.
  • Broj pregleda: 178
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Prah funkcionalnih gljiva u kombinaciji s kavom i kakaom pružit će vam dnevnu dozu energije i zdravlja.
Izvor slike: 123RF
Vrijeme pripreme: 5 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1 žličica gljiva u prahu po izboru (Cordyceps, Reishi ili Shiitake)
  • 1 žličica javorovog sirupa
  • 1 žličica kakao praha
  • prstohvat cimeta
  • prstohvat soli
  • 240 ml mlijeka ili biljnog napitka
  • 30 ml kave po izboru (turske, instant ili espresso)

Priprema kave s kakaom i funkcionalnim gljivama

  1. U blenderu pomiješajte prah od Shiitake, Cordyceps ili Reishi gljiva, javorov sirup, kakao prah, cimet i sol.
  2. Dodajte kavu i zagrijano mlijeko.
  3. Miješajte u blenderu oko 1 minutu, odnosno dok ne dobijete pjenasti napitak.
  4. Po želji prije posluživanja ukrasite cimetom i kakaom.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti