Salata s jagodama s roštilja

Salata s jagodama s roštilja

Salata s jagodama s roštilja
  • Objavljeno: Petak, 09.08.2013.
  • Broj pregleda: 54
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusna i osvježavajuća salata.
Vrijeme pripreme: 20 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 8 do 10 jagoda
  • 3 marelice
  • 110g mozzarelle
  • 1/2 šalice balsamico octa
  • 1 žlica ekstra djevičanskog maslinovog ulja
  • 4 do 8 listića svježeg bosiljka
  • papar
  • sol

Priprema

Zagrijte roštilj i pecite jagode oko 2 minute sa svake strane. Uklonite s roštilja i ostavite sa strane.

Kada se ohlade, nasjeckajte ih i stavite u zdjelu. Dodajte nasjeckane marelice i dobro promiješajte.

U malom loncu zagrijte ocat dok i kuhajte na srednje jakoj vatri. Kuhajte ga dok god se količina octa ne smanji za pola. Nasjeckajte mozzarellu i dodajte u voće. Pospite octom, maslinovim uljem, posolite i popaprite po želji i poslužite.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti