Kajgana s keljom

Kajgana s keljom

Kajgana s keljom
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 22.09.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Doručak bogat vitaminima i mineralima.
Vrijeme pripreme: 10 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 4 žlice nasjeckanog kelja
  • 1/2 nasjeckane glavice luka
  • 4 žlice mlijeka
  • 2 jaja
  • sol
  • papar
  • 1 žlica maslinovog ulja

Priprema

Zagrijte ulje u tavi. Dodajte luk i kelj. Dodajte mlijeko i dinstajte oko 5 minuta. U međuvremenu umutite jaja, posolite ih i popaprite. Dodajte u tavu i dinstajte dok jaja ne otvrdnu.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti