Pasta alla genovese

Pasta alla genovese

Pasta alla genovese
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Probajte ovo jednostavno sezonsko talijansko jelo.
Vrijeme pripreme: 15 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Energetska vrijednost: 469 kcal / 1.962,30 kJ

Sastojci

  • 300g tjestenine
  • 150g mladog krumpira, prepoloviti
  • 100g mahuna
  • malo svježeg pesta
  • iscijediti limun i parmezan za ukras

Nutritivne vrijednosti

Nutritivne vrijednosti po osobi:

Kalorije 469
Proteini 13.9g
Ugljikohidrati 65g
Masti 19 g
Zasićene masti 7.1g
Vlakna 3.6g
Sol 0,6 g


Priprema

1. Kuhati tjesteninu sljedeći upute na pakiranju. Kuhati krumpir u kipućoj, posoljenoj vodi dok ne omekša, dodajući mahune zadnje 4 minute kuhanja. Ocijedite tjesteninu.

2. Ocijedite mahune i krumpir. Dodajte na tjesteninu i zalijte pestom i sokom od limuna. Poslužite s parmezanom ako želite.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti