Pečeni krumpir s peršinom
 
    Krumpir poslužite uz meso ili ribu.
            
            
                
                    Vrijeme pripreme: 45 min
                
                
                
                    Težina recepta:
                    
            
            - 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Energetska vrijednost: 220 kcal / 920,48 kJ
                
            
                
                
                
                Sastojci
- 2 žlice ulja
- 3 žlice pelata
- 1 žličica paprike
- 800g krumpira izrezanog na kockice
- 4 češnja češnjaka
- sok od ½ limuna
- 1 žličica nasjeckanog peršina
Priprema
Zagrijte pećnicu na 180°C. Pomiješajte ulje, rajčicu i papriku. Umiješajte u krumpire. Nasjeckajte češnjak i stavite na lim za pečenje s krumpirom.
Začinite po želji i pecite 40 minuta. Nakon 20 minuta dobro promiješajte krumpir. Pet minuta prije kraja, pospite sokom od limuna i vratiti u pećnicu. Prije posluživanja krumpir pospite peršinom.
        Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica    
     Provjerite
    Provjerite
Vezani recepti
- 
                
- 
                Vegetarijanska prehranaPatlidžani s mozzarellom i rajčicom30 min12345
- 
                Vegetarijanska prehranaSočan pomfrit s češnjakom45 min12345
- 
                Vegetarijanska prehranaNamaz od avokada i maslina15 min12345
- 
                Vegetarijanska prehranaVegetarijanski doručak s jajima30 min12345
- 
                Vegetarijanska prehranaVarivo s tikvicama, rajčicom i češnjakom1 h12345
Popularni recepti
- 
                Napitci
- 
                DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
- 
                DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
- 
                DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
- 
                Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
- 
                Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
 
     
     
     
     
     
    