Prokulice s parmezanom i češnjakom

Odličan izbor za prilog uz meso.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 500g prokulica, prerezanih popola
- 2 žlice maslinovog ulja
- 2 nasjeckana češnja češnjaka
- 1/2 žličice soli
- 1/2 žličice papra
- 3 žlice parmezana
Priprema
Zagrijte pećnicu na 180°C.
Prokulice pomiješajte sa svim sastojcima, osim s parmezanom. Dobro promiješajte i stavite u vatrostalnu posudu. Pecite oko 10 minuta. Izvadite, promiješajte i vratite u pećnicu. Pecite još 10 minuta. Izvadite, pospite parmezanom, promiješajte i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaPljeskavice od prokulica i luka35 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPopečki od prokulica30 min12345
-
Vegetarijanska prehranaNjoki s prokulicama i bademima40 min12345
-
Vegetarijanska prehranaProkulice s medom, limunom i lukom25 min12345
-
Vegetarijanska prehranaProkulice s javorovim sirupom50 min12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaPita od starog kruha sa šunkom i sirom1:30h12345
-
Kruh i pecivaBruschette s rajčicom i ricottom25 min12345
-
Vegetarijanska prehranaDinstani poriluk sa krumpirom30 min12345
-
Prilozi
-
Kruh i pecivaČokoladni kruh s bananom i jagodama1:20h12345
-
Vegetarijanska prehranaTijesto za pizzu od batata (bez glutena)45 min12345