Prokulice s parmezanom i češnjakom
 
    Odličan izbor za prilog uz meso.
            
            
                
                    Vrijeme pripreme: 30 min
                
                
                
                    Težina recepta:
                    
            
            - 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 500g prokulica, prerezanih popola
- 2 žlice maslinovog ulja
- 2 nasjeckana češnja češnjaka
- 1/2 žličice soli
- 1/2 žličice papra
- 3 žlice parmezana
Priprema
Zagrijte pećnicu na 180°C.
Prokulice pomiješajte sa svim sastojcima, osim s parmezanom. Dobro promiješajte i stavite u vatrostalnu posudu. Pecite oko 10 minuta. Izvadite, promiješajte i vratite u pećnicu. Pecite još 10 minuta. Izvadite, pospite parmezanom, promiješajte i poslužite.
        Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica    
     Provjerite
    Provjerite
Vezani recepti
- 
                
- 
                Vegetarijanska prehranaPljeskavice od prokulica i luka35 min12345
- 
                Vegetarijanska prehranaPopečki od prokulica30 min12345
- 
                Vegetarijanska prehranaNjoki s prokulicama i bademima40 min12345
- 
                Vegetarijanska prehranaProkulice s medom, limunom i lukom25 min12345
- 
                Vegetarijanska prehranaProkulice s javorovim sirupom50 min12345
Popularni recepti
- 
                Napitci
- 
                DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
- 
                DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
- 
                DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
- 
                Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
- 
                Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
 
     
     
     
     
     
    