Popečki od prokulica
Prokulice su jako dobar izvor folne kiseline, kalija i mangana.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 šalice naribanog krumpira
- 2 šalice naribanih prokulica
- 1 šalica nasjeckanog luka
- sok od 1/2 limuna
- 1 žličica soli
- 1/4 žličice papra
- 4 umućena jaja
- 1/2 šalice brašna
- ulje za prženje
Priprema
Krumpir osušite pomoću papirnatog ručnika. Pomiješajte prokulice, krumpir, luk, sok od limuna, sol i papar. Umiješajte jaja i brašno.
Zagrijte ulje u tavi. Rukama oblikujte pljeskavice i pecite ih 3 do 5 minuta sa svake strane.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehrana'Pljeskavice' od špinata i slanutka35 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPljeskavice od graška s kuskus salatom35 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZelene pljeskavice30 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPljeskavice od prokulica i luka35 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPljeskavice od patlidžana i šampinjona45 min12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti