Pljeskavice od prokulica i luka

Pljeskavice od prokulica i luka

Pljeskavice od prokulica i luka
  • Objavljeno: Četvrtak, 18.08.2016.
  • Broj pregleda: 1.284
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Prokulice su jako dobar izvor folne kiseline, kalija i mangana.
Vrijeme pripreme: 35 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 450g sitno nasjeckanih prokulica
  • 3 nasjeckane glavice luka
  • 1/4 šalice brašna
  • 2 žličice soli
  • 1 žličica papra
  • 1/4 žličice češnjaka u prahu
  • 1 jaje
  • 2 žlice maslinovog ulja

Priprema

U jednu zdjelu stavite prokulice i luk i dobro promiješajte. U drugu zdjelu stavite brašno, sol, papar i češnjak. Dobro promiješajte. Dodajte jaje i dobro promiješajte. Dodajte prokulice i preostale sastojke i dobro promiješajte.

Zagrijte ulje u tavi. Rukama oblikujte pljeskavice i pecite ih 2 do 3 minute sa svake strane.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti