Ravioli s gljivama

Primamljiv ručak, posebno ako vam se ne jede meso!
Vrijeme pripreme: 45 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 600 g raviola
- 450 g nasjeckanih šampinjona
- 1 žlica maslaca
- 1 nasjeckani luk kozjak
- 1 šalica vrhnja za kuhanje
- 110 g kozjeg sira
- sol
- papar
Priprema
Dok se ravioli kuhaju, zagrijte maslac i dodajte narezane gljive. Kuhajte preko visoke topline dok gljive ne porumene.Dodajte luk i kuhajte dok ne omekša. Smanjite vatru, dodajte vrhnje i kozji sir. Kada se sir otopi, dodajte sol i papar. Dodajte skuhanu tjesteninu i sve dobro izmiješajte. Poslužite vruće.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaZdrava jaja i pečeni krumpirići1:10h12345
-
Vegetarijanska prehranaKremaste gljive na tostu10 min12345
-
Vegetarijanska prehranaOmlet sa šampinjonima10 min12345
-
Vegetarijanska prehranaSočni šampinjoni25 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPašteta od gljiva i crnog vina30 min12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaZapečene punjene paprike s mljevenim mesom i sirom50 min12345
-
Jela od mesaMusaka od patlidžana1:30h12345
-
Deserti
-
DesertiKolač od zobenih pahuljica45 min12345
-
DesertiČokoladna bomba5 h12345
-
Vegetarijanska prehranaDomaći njoki od krumpira30 min12345