Rižoto s rajčicama i parmezanom

Jednostavno i ukusno jelo.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 250g riže
- 1 sitno nasjeckani luk
- 50g maslaca
- 250ml povrtnog temeljca
- 500ml pasirane rajčice
- 500g cherry rajčica
- 100g nasjeckane mozzarelle
- naribani parmezan
Priprema
Skuhajte rižu. Dinstajte luk i pola maslaca. Umiješajte temeljac i pasiranu rajčicu. Kuhajte 10 minuta. Promiješajte i dodajte rajčice i mozzarellu. Kuhajte još 8 minuta i umiješajte rižu. Dodajte preostali maslac i parmezan. Začinite po želji i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaRižoto s rajčicama40 min12345
-
Vegetarijanska prehranaRižoto s graškom i špinatom40 min12345
-
Vegetarijanska prehranaUkusna riža sa grahom30 min12345
-
Vegetarijanska prehranaLjetna riža35 min12345
-
Vegetarijanska prehranaBrzi i zdravi ručak10 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345