Ukusni i slasni zalogajčići

Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 1 komad lisnatog tijesta
- 1 šalica parmezana
- 4 prepolovljena srca artičoka
- 1 jaje
- 1 šalica prepolovljenih mini rajčica
- 1 šalica graška
- 1/4 šalice svježeg lišća mente
- 2 žlice maslinovog ulja
- 1 žlica bijelog vinskog octa
Priprema
U zdjelu stavite sve povrće. Dodajte soli i papra po želji, 1 žlicu maslinovog ulja i bijeli vinski ocat.
Zagrijte pećnicu na 190°C. Lim za pečenje prekrijte papirom za pečenje.
Izrežite tijesto na 4 jednaka kvadrata. Žlicom pritisnite sredinu tijesta. Stavite povrće i parmezan na vrh.
Premažite tijesto jajetom. Pospite maslinovim uljem. Pecite 10 do 12 minuta ili dok ne dobije zlatnu boju. Poslužite toplo.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaPljeskavice od prosa i povrća20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni karfiol45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaTjestenina s brokulom30 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPljeskavice od cvjetače i brokule30 min12345
-
Vegetarijanska prehranaLagani složenac od tikvica35 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345