SeptaSol eliksir zdravlja

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis

Sastav

50 morskih minerala, vitamini B, C, D i E.

Pakiranje

Plastična boca s 300 ml otopine.

Rok upotrebe

Rok valjanosti označen je na pakiranju proizvoda. U primjeni, nakon prvog otvaranja sredstvo vrijedi 3 mjeseca, a unutar navedenog roka valjanosti.

Uvjeti čuvanja

Čuvati u hladnjaku, čvrsto zatvoreno u originalnoj ambalaži, dalje od sunčeve svjetlosti i izvora topline, te van dohvata male djece.

Primjena

Septasol eliksir zdravlja sadrži 50 morskih minerala i vitamine B, C, D i E čime pospješuje metabolizam, regenerira organizam, podiže imunitet i djeluje kao antioksidans.

Septasol eliksir zdravlja može se koristiti za: kao antioksidans, regeneraciju organizma i poboljšanje učinkovitosti metabolizma.

Ne iritira želudac i nisu toksične za crijevnu floru.

Doziranje

1-2 jušne žlice (cca. 5-6 ml) pripravka uzimati svaki dan za vrijeme ili nakon jela, u razdoblju od minimalno 3 mjeseca

Mjere opreza

Nuspojave

  • u slučaju kontakta s očima potrebno ih je odmah isprati obilnom količinom vode.

O svakoj nuspojavi obavijestiti liječnika ili ljekarnika.

Što su bezreceptni lijekovi?

Lijekovi koji su dokazano sigurni za uporabu u samoliječenju, dakle za koje ne treba prethodna liječnička preporuka, mogu se u ljekarnama nabaviti bez recepta.

Izdavanje manjeg broja takvih lijekova dozvoljeno je i u drogerijama.

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku priloženu u ambalaži. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Sponzorski članci