Bio Aloe Vera Sok Encian

Opis

Aloe Vera bio sok Encian

Encian sok aloe vera je tekući dodatak prehrani koji doprinosi normalnoj funkciji imuniteta. Sadrži barbadenšku aloe veru s mikropulpom bez dodane vode.

Proizveden hladnim postupkom bez pasterizacije.

Encian Bio Aloe Vera sadrži:

Sok barbadenške aloje (Aloe barbadensis) s mikropulpom (99%) iz ekološkog uzgoja, regulator kiselosti (limunska kiselina), antioksidans (askorbinska kiselina).

Preporučena dnevna doza (5 žlica = 50 ml) sadrži 49,5 g soka središnjeg dijela lista barbadenške aloje.

U 1 litri soka sadrži minimalno 10.200 mg polisaharida i 250 mg/l acemanana.

Pročitajte zašto je aloe vera sok prirodna pomoć za zdravstvene tegobe!

Doziranje

Prije upotrebe dobro protresite.

Uzmite 50 ml (5 žlica) dnevno nerazrijeđeno ili pomiješajte s malo vode.

Preporučuje se uzimati na prazan želudac.

Čuvati na suhom i tamnom mjestu na temperaturi do 25°C. Nakon otvaranja čuvajte u hladnjaku i potrošite u roku od 30 dana.

Moguća su manja odstupanja u okusu proizvoda (ovisno o vremenu berbe). Tijekom skladištenja je moguće da dođe do promjena na boci kao posljedica prirodnog sazrijevanja ekološkog soka.

Mjere opreza

Upozorenje: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Napomena: Čuvati izvan dohvata djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci