Melatonin Liquid

Opis

Melatonin kapi

Natrol® tekući Melatonin u tekućem stanju ima brzo djelovanje i naročito je pogodan za osobe koji teško utonu u san. Budući da djelovanje nastupa brzo, uzima se dvadeset minuta prije odlaska na počinak.

Natrol® tekući melatonin američka FDA je odobrila u svrhu kliničkih pokusa kojima je cilj utvrditi povezanost oralne suplementacije melatoninom i problema sa spavanjem djece s posebnim potrebama. Studija u trajanju od 12 tjedana je ustanovila kako su svi mali pacjenti uspjeli brže zaspati, a nisu zamijećene negativne popratne pojave.

Natrol® Melatonin je najprodavaniji melatonin na američkom tržištu.

Natrol® Melatonin možete nabaviti i kao tablete s vremenskim otpuštanjem.

Ovaj proizvod je vegetarijanski.

Doziranje

4 kapaljke (4 ml) 20 minuta prije odlaska na počinak. (1 kapaljka = pritisnite gumenu kapicu i usisajte tekućinu

Mjere opreza

Proizvodi koji sadrže melatonin nisu namijenjeni za konstantnu upotrebu te konzumacija duže od tri mjeseca uzastopno zahtijeva liječnički nadzor. Melatonin nije za osobe mlađe od 18 godina, a ne bi ga trebale uzimati trudnice i dojilje, osobe s psihičkim problemima i autoimunim bolestima.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci