Nupo dijetalna juha Pikantna tajlandska piletina

Opis
Nupo dijetalna juha Pikantna tajlandska piletina

Dijetalna hrana za posebne prehrambene potrebe, za smanjenje i kontrolu prekomjerne tjelesne mase i pretilosti.

Svaka kutija sadrži 12 porcija po 32 g što je dovoljno za 2 dana cjelovite Nupo prehrane.

Primjena

Nupo juha od pikantne tajlandske piletine, zdrava je kremasta juha s piletinom i povrćem, za sve ljubitelje malo pikantnijih okusa. Hrana u prahu za uporabu kod vrlo niskoenergetskih dijeta. 6 porcija proizvoda dnevno osigurava potrebnu količinu hranjivih tvar te ih se uzima kao jedini izvor prehrane, ali najviše šest tjedana uzastopce. Vrlo je važno da konzumirate svih 6 porcija na dan. Savršena je suputnica u borbi sa suvišnim kilogramima!

Nupo dijetalna juha od pikantne tajlandske piletine s vrlo niskim sadržajem kalorija (samo 113 kalorija po porciji) pomaže vam u najkraćem mogućem roku uspostaviti kontrolu nad suvišnim kilogramima.

Za optimalan gubitak suvišnih kilograma, zamijenite vaše obroke dijetalnom juhom od pikantne tajlandske piletine ili nekim drugim proizvodom iz Nupo kolekcije potpunih zamjenskih obroka s vrlo niskim sadržajem kalorija. Kada zamijenite vaše obroke sa 6 porcija dijetalnih napitaka (shake) ili dijetalnih juha, dnevno nećete konzumirati više od 700 kalorija, a time ćete učinkovito mršavjeti. Dodatna prednost Nupo juhe od pikantne tajlandske piletine je također što sadrži sve vitamine, minerale i hranjive tvari koji su potrebni vašem tijelu.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci