Nupo dijetalni napitak mango/vanilija

Opis
Nupo dijetalni napitak mango/vanilija

Dijetalna hrana za posebne prehrambene potrebe, za smanjenje i kontrolu prekomjerne tjelesne mase i pretilosti.

Svaka kutija sadrži 12 porcija po 32 g što je dovoljno za 2 dana cjelovite Nupo prehrane.

Primjena

Egzotičan, svjež i ukusan dijetalni napitak (shake) s okusom manga u kombinaciji sa slatkim okusom vanilije. Hrana u prahu za uporabu kod vrlo niskoenergetskih dijeta. 6 porcija proizvoda dnevno osigurava potrebnu količinu hranjivih tvari te ih se uzima kao jedini izvor prehrane, ali najviše šest tjedana uzastopce. Vrlo je važno da konzumirate svih 6 porcija na dan. Savršeni suputnik u teškoj borbi sa suvišnim kilogramima!

S niskokaloričnim mango napitkom od vanilije (samo 118 kalorija po porciji), vaš će gubitak suvišnih kilograma biti ubrzo pod kontrolom.

Za optimalan gubitak suvišnih kilograma, zamijenite vaše obroke s mango napitkom (shake od vanilije ) ili nekim drugim proizvodom iz Nupo kolekcije potpunih zamjenskih obroka s vrlo niskim sadržajem kalorija. Kada zamijenite vaše obroke sa 6 porcija dijetalnih napitaka (shake) ili dijetalnih juha dnevno nećete konzumirati više od 700 kalorija, a time ćete učinkovito mršavjeti. Dodatna prednost Nupa je što sadrži sve vitamine, minerale i hranjive tvari koji su potrebni vašem tijelu.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci