Nupo dijetalni napitak malina/borovnica

Opis
Nupo dijetalni napitak malina/borovnica

Dijetalna hrana za posebne prehrambene potrebe, za smanjenje i kontrolu prekomjerne tjelesne mase i pretilosti.

Svaka kutija sadrži 12 porcija po 32 g što je dovoljno za 2 dana cjelovite Nupo prehrane.

Primjena

Hrana u prahu za uporabu kod vrlo niskoenergetskih dijeta. 6 porcija proizvoda dnevno osigurava potrebnu količinu hranjivih tvari te ih se uzima kao jedini izvor prehrane, ali najviše šest tjedana uzastopce. Vrlo je važno da konzumirate svih 6 porcija na dan. Ugodna slatkoća svježih malina i borovnica čini ovaj napitak laganim i odličnog okusa. Nupo dijetalni napitak s okusom malina/borovnica (shake) može se nadopuniti sa smrznutim ili svježim malinama i borovnicama.

Možete ga konzumirati kao potpunu zamjenu obroka ili kao niskokalorični popodnevni napitak - međuobrok (115 kalorija po porciji) kojim ćete utažiti glad.

Za optimalan gubitak suvišnih kilograma, zamijenite vaše obroke napitkom s okusom malina/borovnica (shake) ili nekim drugim proizvodom iz Nupo kolekcije potpunih zamjenskih obroka s vrlo niskim sadržajem kalorija. Kada zamijenite vaše obroke sa 6 porcija dijetalnih napitaka (shake) ili dijetalnih juha, dnevno nećete konzumirati više od 700 kalorija, a time ćete učinkovito mršavjeti. Dodatna prednost Nupa je što sadrži sve vitamine, minerale i hranjive tvari koji su potrebni vašem tijelu.

Doziranje

U shaker ili blender ulijte 2,5-3 dcl vode.

U vodu stavite 1 porciju/mjericu Nupo dijetalnog napitka i dobro promućkajte odnosno uključite blender.

Za koju minutu Vaš zdravi obrok je spreman.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci