Nupo dijetalni napitak kakao

Opis
Nupo dijetalni napitak kakao

Dijetalna hrana za posebne prehrambene potrebe, za smanjenje i kontrolu prekomjerne tjelesne mase i pretilosti.

Svaka kutija sadrži 12 porcija po 32 g što je dovoljno za 2 dana cjelovite Nupo prehrane.

Primjena

Iznimno popularni dijetalni napitak s čokoladom (shake), s prirodnim okusom prave čokolade! To je naš "bestseller" u području proizvoda za učinkovito mršavljenje. Hrana u prahu za uporabu kod vrlo niskoenergetskih dijeta. 6 porcija proizvoda dnevno osigurava potrebnu količinu hranjivih tvar te ih se uzima kao jedini izvor prehrane, ali najviše šest tjedana uzastopce. Vrlo je važno da konzumirate svih 6 porcija na dan. Savršeni suputnik u teškoj borbi sa svišnim kilogramima!

Taj niskokalorični čokoladni napitak (samo 115 kalorija po porciji), omogućit će vam brzu kontrolu nad gubitkom suvišnih kilograma.

Za optimalan gubitak suvišnih kilograma, zamijenite vaše obroke čokoladnim napitkom (shake) ili nekim drugim proizvodom iz Nupo kolekcije potpunih zamjenskih obroka s vrlo niskim sadržajem kalorija. Kad zamijenite vaše obroke sa 6 porcija dijetalnih napitaka (shake) ili dijetalnih juha, dnevno nećete konzumirati više od 700 kalorija, a time ćete učinkovito mršavjeti. Dodatna prednost Nupa je što sadrži sve vitamine, minerale i hranjive tvari koji su potrebni vašem tijelu.

Doziranje

Nupo dijetalni napitak pakiranje od 384 g dovoljno je za 12 obroka (2 dana po 6 obroka dnevno).

12 vrećica Nupo dijetalnog napitka za 12 obroka idealna je i praktična za uporabu bilo gdje.

Dovoljno je u shakeru promućkati sadržaj vrećice s 2,5-3 dcl vode i Vaš zdrav obrok je spreman.

Pakiranje Nupo dijetalnog napitka od 1344 g dovoljno je za 42 obroka (7 dana po 6 obroka dnevno).

Priprema

U shaker ili blender ulijte 2,5-3 dcl vode. U vodu stavite 1 porciju/mjericu Nupo dijetalnog napitka i dobro promućkajte odnosno uključite blender.

Za koju minutu Vaš zdravi obrok je spreman.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci