Sok od cikle

Opis
Sok od cikle

Sastojci

100% sok cikle od koncentriranog soka, regulator kiselosti: limunska kiselina, antioksidans: L-askorbinska kiselina. Udio povrca 100%.

Pasterizirano.

Najbolje upotrijebiti do i serija

Otisnuto na poklopcu.

Uvjeti čuvanja

Čuvati na sobnoj temperaturi, zaštićeno od direktne sunčeve svjetlosti.

Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku (na temperaturi do 8°C) i potrošiti u roku od 3 dana.

Primjena

Sok od cikle prirodnog je porijekla, izvrsnog okusa i bogat beta-karotenom i karotenoidima koji su jaki antioksidansi, čime štite stanice od štetnog djelovanja slobodnih radikala i pojave brojnih degenerativnih bolesti. 

Ako tražite prirodnu pomoć za snižavanje krvnog tlaka i poboljšavanje stanja krvožilnog sustava, možete ga pronaći u soku od cikle. 

Znanstvene studije provedene u Engleskoj, pokazale su da pijenje pola litre soka od cikle na dan može značajno pomoći pri problemima s visokim tlakom. Ovaj učinak soka od cikle pripisuje se sadržaju nitrata u cikli, što s prije provedenim studijama o bogatom sadržaju vitamina i karotenoida u soku cikle daje za pravo kako je sok od cikle izvanredan prirodni proizvod koji pomaže u uspostavljanju ravnoteže u organizmu.

Doziranje

Dnevno popiti 1-2 dcl soka.

Prije upotrebe protresti.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci