Acidosalus Iris krema

Opis
Acidosalus Iris krema

Sastav

Ulje čajevca u mnogim zemljama priznato je kao antiseptik, antiinfektivno sredstvo za lokalnu primjenu. Ovu biljku su još od davnina koristili aboriđinni za premazivanje rana od ozljeda, ugriza i uboda insekata.

Ekstrakt Rosopasa (Chelidonium majus) biljka poznata po svom narančastom soku koja je odlična za virusne bradavice.

Matičnjak (Melissa officinalis) ili melisa jedna je od malobrojnih biljaka koja je istovremeno ljekovita, mirisna, ukrasna, začinska, aromatična, medonosna i ima industrijsku primjenu. U kremu je dodana jer ima odlično antivirusno djelovanje.

Propolis je prirodni anestetik. Osim sto pomaže zacjeljivanju rana, odlično je sredstvo za smirivanje iritacija na koži.

Ulje češnjaka sadrži alicin koji pomaže omekšati kožu i čini je glatkom, čistom, smanjuje upale. Češnjak sadrži više od 200 biološki aktivnih tvari, uključujući vitamine, minerale, aminokiseline i enzime. Iznimno je bogat manganom, selenom, fosforom, vitaminom C i vitaminom B6.

Cvjetni prah smiruje i obnavlja kožu.

Lactobacillus acidophilus zdrave bakterije koje pomažu uspostavi zdravu floru kože.

Baza shea maslac koji poboljšava kapilarnu cirkulaciju što povećava dovod kiska u tkivo i olakšava eliminaciju toksina. Njeguje i štiti kožu.

Pakiranje

30 mL

Primjena

Acidosalus Iris krema koristi se kao pomoć kod tegoba herpesa i virusnih bradavica.

Svojim sastojcima olakšava simptome nastalih problema na koži, koji mogu biti: peckanje, svrbež, crvenilo, naticanje i nastajanje kondiloma.

Za ubrzano rješavanje tegoba, preporučuje se podizanje imuniteta uz Acidosalus dodatke prehrani.

Doziranje

Nanosi se u tankom sloju na zahvaćeni dio kože 2-3 puta dnevno.

Kozmetički proizvodi

Što su kozmetički proizvodi?

Kozmetičkim proizvodom se smatra svaka tvar ili pripravak namijenjen za stavljanje u doticaj s različitim dijelovima ljudskog tijela (koža, kosa, nokti, usnice i vanjski spolni organi) ili sa zubima i sluznicom usne šupljine i to isključivo ili pretežito radi njihova čišćenja, parfumiranja, i/ili zaštite i održavanja u dobrom stanju, mijenjanja njihova izgleda i/ili korekcije tjelesnih mirisa.

Sponzorski članci