Acidosalus maslac za kožu

Opis
Acidosalus maslac za kožu

Sastav

Karite maslac, kakao maslac, pčelinji vosak, kokosovo ulje, ulje avokada, ulje masline, ulje marelice, ekstrakt patlidžana i ulje ružinog drveta.

Karite ili shea maslac sadrži velike količine nezasićenih masnih kiselina (7-12%), vitamine A i E, te visok sadržaj proteina i minerala. Nerafinirani maslac sadrži i prirodne UV filtre (zahvaljujući cimetnoj kiselini koja mu daje poseban miris). Odličan je za regeneraciju kože i zaštiti od fotostarenja.

Kako maslac odnosno Theobroma cacao što znači “hrana bogova” čarobni je prirodni sastojak koji je koži doista božji dar. Bogat je vitaminima, osobito vitaminom E, a sadrži i teobromn, stearat, palmitat i oleat. Štiti kožu i ubrzava tamnjenje, hrani je, sprečava isušivanje i poboljšava njezinu elastičnost.

Kokosovo ulje, odlično za kožu, brzo se upija, hrani je vlaži, umiruje i štiti.

O ulju masline već vjerojatno sve znate, dok je ulje avokada prava hranjiva bomba za kožu, iznimno je bogato nutrijentima, masnim kiselinama i neosapunjivih tvari (2-10%), koji sadrže sterole, fitosterole i karotenoide. Oni su iznimno djelotvorni u hidrataciji jer stvara hidrolipidne barijere epidermisa. Ovo ulje savršeno je za regeneraciju kože, te pomoć u sintezi kolagena i elastina. Jednostavno rečeno ulje kojeg koža obožava.

Ulje marelice je još jedno divno ulje kojeg kože lako upija, a bogat je vitaminima A i E i odlično za suhu i nadraženu kožu.

Ekstrakta patlidžana štiti kožu od starenja, a pripisuju mu se čak i antikancerogena svojstva.

Ulje ružinog drveta je vrlo cijenjenu u njezi kože. Potiče regeneraciju tkiva i odličan je izbor za njegu suhe, osjetljive, zrele, ali i problematične kože.

Možete izabrati između dva prekrasna mirisa: ruža i iris.

Pakiranje

300 mL

Primjena

Ovaj maslac namijenjen je za cijelu obitelj, a njeguje kožu i tijela i lica. Koristiti ga možete i prije i poslije sunčanja, ali za njegu kože i tokom cijele godine.

Ima mali UV filter (10) pa budite oprezni i sunčajte se samo u jutarnji i popodenvnim satima.

Potpuno prirodni maslac, bogatog sastava za sunčanja i njegu kože tijekom cijele godine.

Štiti kožu od negativnih utjecaje, regenerira je, čuva njezinu ljepotu i zdravlje. Koža je meka, nahranjena i elastična,  umiruje je i štiti od crvenila i lakih upala.

Uz svakodnevnu primjenu ubrzava tamnjenje te osigurava prekrasan i dugotrajan brončani ten. Namijenjen svim dobnim skupinama.

Doziranje

Nanesite maslac na lice i tijelo prije i nakon izlaganja suncu i vjetru, te za uobičajenu njegu kože tokom cijele godine

Kozmetički proizvodi

Što su kozmetički proizvodi?

Kozmetičkim proizvodom se smatra svaka tvar ili pripravak namijenjen za stavljanje u doticaj s različitim dijelovima ljudskog tijela (koža, kosa, nokti, usnice i vanjski spolni organi) ili sa zubima i sluznicom usne šupljine i to isključivo ili pretežito radi njihova čišćenja, parfumiranja, i/ili zaštite i održavanja u dobrom stanju, mijenjanja njihova izgleda i/ili korekcije tjelesnih mirisa.

Sponzorski članci