Acidosalus ulje za sunčanje

Opis
Acidosalus ulje za sunčanje

Sastav

Maslinovo ulje, sezamovo ulje, arganovo ulje, ulje avokada, ulje jojobe, ekstrakt mrkve, ekstrakt patlidžana, ekstrakt oraha, ekstrakt aronije, ekstrakt broćike, ulje ružinog drveta, vit.E, linalool, limonen, geraniol.

Ako svojoj koži želite dati najbolje onda je tu maslinovo, sezamovo, arganovo ulje, te ulje avokada i jojobe. Ova ulja bogata su vitaminima, masnim kiselinama, fitosterolima, karotenoidima, štite kožu od slobodnih radikala i nastanka nepopravljivih šteta, hrane kožu, sprečavaju isušivanje tako što stvaraju hidrolipidne barijere te potiču stvaranje kolagena i elastina. Dodatni ekstrakti pojačavaju zaštitu kože i njezinu reparaciju, kako bi sve stanice kože ostale zdrave.

Za biljku broćiku kažu da je kraljica za kožu, ne samo da će je zaštiti i sačuvati zdravom i lijepom, već se ova biljka koristi za gotovo sve kožne bolesti. Ona je pravi kožni melem, ako imate bilo koji problem s kožom posegnite za ovom biljkom.

Znate li da su dobrobiti ekstrakta patlidžana prvi su uočili australski farmeri. Danas znamo da štiti kožu od starenja, a pripisuju mu se čak i antikancerogena svojstva!

Ekstrakt aronije bogat je antocijanima, proantocijanima i bioflavanoidima koji imaju izvanrednu moć jačanja kolagena.

Ekstrakt oraha ima anti-aging svojstva, a uz njega koža će dobiti posebnu preplanulu boji!

Pakiranje

200 mL

Primjena

Acidosalus ulje za sunčanje je jedinstveno i 100% prirodno ulje za sunčanje inovativne formulacije biljnih ulja i ekstrakata, namjenjeno cijeloj obitelji.

Sadrži prirodne zaštitne faktore, štiti i njeguje kožu od preranog starenja, održava njezinu elastičnost, te pomaže u stvaranju brončane boje.  

Posebno osmišljen miks 5 visokokvalitetnih biljnih ulja i 6 ekstrakata na najbolji mogući način brinu da koža dobije sve što joj je potrebno kako bi ostala zdrava, elastična, meka i izazovna svojom čarobnom preplanulom bojom.

Ovaj prirodni pripravak namijenjen je sunčanju u ranim jutarnjim i kasnim popodnevnim satima te sunčanju u hladovini.

Izbjegavati prekomjerno izlaganje suncu.

Ulje ima UVA zaštitu 10 što je nedovoljna zaštita ako ste dugo na suncu.

Doziranje

Ulje umasirati na lice i tijelo.

Pustiti da djeluje 15 minuta prije izlaganja suncu.

Nanos ulja obnoviti više puta tijekom dana ili odmah nakon kupanja.

Kozmetički proizvodi

Što su kozmetički proizvodi?

Kozmetičkim proizvodom se smatra svaka tvar ili pripravak namijenjen za stavljanje u doticaj s različitim dijelovima ljudskog tijela (koža, kosa, nokti, usnice i vanjski spolni organi) ili sa zubima i sluznicom usne šupljine i to isključivo ili pretežito radi njihova čišćenja, parfumiranja, i/ili zaštite i održavanja u dobrom stanju, mijenjanja njihova izgleda i/ili korekcije tjelesnih mirisa.

Sponzorski članci