Ladival Allergy Sprej SPF 30

Opis

Ladival Allergy Sprej SPF 30

Ladival sprej za zaštitu od sunca SPF 30+ je posebno osmišljen za kožu koja je sklona alergiji na sunce, aknama i mašćenju. Pruža zaštitu od opeklina od sunca i prijevremenog starenja kože. Osigurava UVB i UVA zaštitu i štiti od štetnog infracrvenog-A zračenja.

Sprej ima laganu, nemasnu teksturu i vodootporan je.

Dermatološki testiran. Ne sadrži ulja i emulgatore, mirise bojila i konzervanse i nanomaterijale.

Način primjene: Obilno nanijeti prije izlaganja suncu i pustiti da se gel upije. Nedovoljno nanošenje zaštitnog sredstva smanjuje zaštitni učinak. Redovito nanostiti za održavanje zaštite, osobito nakon kupanja, brisanja i znojenja. Zaštiti bebe i malu djecu od izravnog sunčevog svjetla te koristiti odjeću i zaštitu od sunca s visokim zaštitnim faktorom.

Upozorenja: Čak i proizvodi s visokim zaštitnim faktorom ne pružaju potpunu zaštitu. Izbjegavati intenzivno podnevno sunce. Pretjerano sunčanje predstavlja ozbiljan zdravstveni rizik. Izbjegavati doticaj s očima. Proizvodi za zaštitu od sunca mogu uzrokovati promjenu boje tekstila i drugih materijala. Dobro protesti prije uporabe.

Pakiranje: 150 ml

Zemlja porijekla: Njemačka

Službena stranica proizvoda: Ladival.hr

Kozmetički proizvodi

Što su kozmetički proizvodi?

Kozmetičkim proizvodom se smatra svaka tvar ili pripravak namijenjen za stavljanje u doticaj s različitim dijelovima ljudskog tijela (koža, kosa, nokti, usnice i vanjski spolni organi) ili sa zubima i sluznicom usne šupljine i to isključivo ili pretežito radi njihova čišćenja, parfumiranja, i/ili zaštite i održavanja u dobrom stanju, mijenjanja njihova izgleda i/ili korekcije tjelesnih mirisa.

Sponzorski članci