Lunestil

Opis

Lunestil

Lunestil je jednostavno rješenje za odmor i opuštanje prije spavanja, lakše uspavljivanje i kvalitetan noćni san. Ne uzrokuje navikavanje, ovisnost ili pospanost nakon buđenja. Ima duo kapsulu (jedna kapsula u drugoj) i kombinira četiri sastojka: melatonin, vitamin B6, eterično ulje lavande i ekstrakt pasiflore, koji potpomažu mentalni odmor prije spavanja i pridonosi zdravom snu tijekom noći.

UPUTE ZA UPOTREBU: Za odrasle osobe starije od 18 godina. 1 duo kapsula dnevno, 1 sat prije odlaska na spavanje. Uzima se s čašom vode, s hranom ili bez nje. Ne uzimajte Lunestil dok ležite.

Saznajte više: www.lunestil.hr

Mjere opreza

UPOZORENJA:

  • Nije za osobe mlađe od 18 godina.
  • Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.
  • Lunestil se ne preporučuje tijekom trudnoće i dojenja.
  • Nemojte koristiti Lunestil ako ste alergični na neki od sastojaka ili ako imate oštećenu funkciju jetre.
  • Lunestil može utjecati na sposobnost upravljanja vozilima i rada sa strojevima te izvođenja opasnih radnji.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Čuvati od dohvata male djece.

NUSPOJAVE: Gastrointestinalne tegobe (poput regurgitacije / regurgitacije s mirisom lavande). Obavijestite svog liječnika ili ljekarnika ako osjetite bilo kakve nuspojave.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci