Probielle Junior

Opis

Probielle Junior

Probielle Junior je dodatak prehrani za djecu od navršene prve godine života. Ima jedinstvenu kombinaciju 4 soja bakterija, inulina, fruktooligosaharida i važnih vitamina B6 i C. Posebno se preporučuje za djecu u kolektivima (vrtići, škole i slično).

Upute za uporabu: Za djecu stariju od 1 godine i odrasle - za vrijeme jela, jednom na dan jedna kapsula, koja se može otvoriti. Dnevna doza se po potrebi može udvostručiti. Kapsule se mogu popiti cijele s vodom ili se otvoriti i sadržaj pomiješati s vodom, mlijekom ili drugom hranom sobne temperature. Djeci do 3 godine ne davati da gutaju cijelu kapsulu, već samo sadržaj (prašak) iz kapsule u hrani ili piću.

Napomene: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Prikladno je za trudnice i dojilje, ali nije prikladno za djecu mlađu od 1 godine. Ako se sukladno uputi uzimaju dnevno dvije kapsule, ne preporučuje se uzimanje dodatnih kultura mikroorganizama.

Saznajte više: www.probielle.hr

Što su za djecu?

Sponzorski članci