Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Biljne kapi gaveza

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Biljne kapi gaveza

Kapi sadrže alkoholnu iscpinu korijena gaveza. Korijen ove biljke sadrži alantoin koji pospješuje granulaciju, djeluje protuupalno i pospješuje zaraštanje.

Neto količina

30ml.

Primjena

Kapi gaveza pomažu kod iščašenja, uganuća, podljeva krvi i zatvorenih prijeloma kostiju.

Ubrzavaju zacjeljivanje površinskih rana.

Korijen gaveza sadrži alantoin koji pospješuje granulaciju, djeluje protuupalno i pospješuje zaraštanje.

Doziranje

40 kapi staviti u 1 dcl vode i koristiti kao oblog.

Samo za vanjsku primjenu.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci