Bioandina Premium MIX aktivirana Maca

Opis

Bioandina Premium MIX aktivirana Maca

Bioandina Premium MIX aktivirana Maca kapsule sadrže aktivirani ekstrakt (15:1) žute, crvene i crne mace. U jednoj kapsuli se nalazi količina aktiviranog ekstrakta koja odgovara 3500 mg praha sirove mace, dok je preporučena dnevna doza 7000 mg, što se postiže uzimanjem dvije kapsule.

Kod Bioandina ekstrakta MIX Mace (žute, crvene i crne), aktivirani su sekundarni metaboliti, kao što su macamidi i macaeni, koji su jedinstveni za biljku macu. Znanstvena istraživanja su pokazala da se aktivacija glavnih bioaktivnih macamida događa tijekom tradicionalnog sušenja i zagrijavanja procesom koji se naziva želatinizacija. Zbog toga se ovaj ekstrakt naziva aktivirana Maca.

Premium MIX Maca kapsule doprinose regulaciji hormonske aktivnosti i zdravlju reproduktivnog sustava.

Neto količina: 60 kapsula (= 20,3 g)

Sastojci: ekstrakt korijena žute, crvene i crne mace (Lepidium peruvianum Chacon), tvar protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina, aerosil, celulozna kapsula.

Upute za upotrebu: Preporučuje se popiti jednu do dvije kapsule dnevno uz obrok ili čašu vode.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci