Clearblue Digital test

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Clearblue Digital test

Test Clearblue Digital za utvrđivanje trudnoće s pokazateljem tjedana prvi je i jedini test koji je pouzdan kao i ultrazvuk u utvrđivanju trajanja trudnoće. Uz pomoć Smart Dual senzora saznat ćete, osim jeste li trudni (+/-), koliko ste vremena trudni. Ovaj 2 u 1 test pouzdanosti veće od 99%, utvrdit će je li prisutan hormon trudnoće te, ako ste trudni, također prikazati koliko je tjedana prošlo od začeća 1-2, 2-3 ili više od 3 tjedan (3+).

Primjena

Kako Clearblue digitalni test funkcionira?

Kada ste spremni za testiranje, izvadite štapić za testiranje iz zaštitnog omota i skinite plavi čep. Odmah upotrijebite testni štapić.

 • Na samo 5 sekundi u mlaz mokraće stavite samo upijajući dio usmjeren prema dolje
 • Pripazite da ne smočite ostatak štapića za testiranje
 • Možda ćete htjeti vratiti čep i postaviti štapić za testiranje na ravnu površinu

Simbol koji označava čekanje svijetlit će kako bi pokazao da je test ispravan. Kada simbol koji označava čekanje prestane svijetliti, pojavit će se vaš rezultat.

Kako očitati rezultat testa?

Na digitalnom zaslonu prikazani su besprijekorno jasni digitalni rezultati. Rezultat „Trudnoća“ ‘+’ ili „Nije trudnoća“ ‘-’ prikazuje se na zaslonu u roku od 3 minute. Ako je rezultat „Trudnoća“ ‘+’, test će također pokazati vrijeme koje proteklo od kada ste zanijeli (1-2, 2-3 ili 3+ tjedana).

Možete ga upotrebljavati 5 dana prije vaše izostale mjesečnice (što je 4 dana prije očekivane mjesečnice). U laboratorijskim ispitivanjima, 98 % rezultata „Trudnoća“ utvrđeno je dan prije očekivane mjesečnice, 97 % utvrđeno je 2 dana prije. 90% 3 dana prije i 65% 4 dana prije očekivane mjesečnice.

Rezultat pokazatelja tjedana 97 % potvrđen je kasnijim ultrazvučnim utvrđivanjem trajanja trudnoće. Na osnovu ispitivanja 187 žena u usporedbi s rezultatima (1-2, 2-3, 3+ tjedna od začeća) ultrazvučnog utvrđivanja trajanja trudnoće. Vaš rezultat ostat će na zaslonu približno 24 sata.

Mjere opreza
 • Samo za in vitro dijagnostičku uporabu
 • Nije za internu uporabu
 • Držati izvan dohvata djece
 • Čuvajte na temperaturi između 2 °C i 30 °C
 • Ako se čuva u hladnjaku, mora odstajati na sobnoj temperaturi barem 30 minuta prije testiranja.
 • Ne upotrebljavajte ako je folijski omotač oštećen
 • Ne upotrebljavajte nakon isteka „roka trajanja“
 • Odložite sa standardnim kućanskim otpadom.
 • Uređaj nemojte rastavljati. Sadržava sitne dijelove. Nemojte gutati sastavne dijelove ovog uređaja. Ako se slučajno progutaju, potražite medicinsku pomoć

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci