Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Vitix gel

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Vitix gel

Vitix je neproziran, nemastan i granulast gel. Vidljive mikrogranule zadržavaju i štite osobito osjetljivi biljni aktivni sastojak (ekstrakt dinje).

Aktivni sastojak se uslijed pritiska i temperature prstiju otpušta tijekom nanošenja gela.

Primjena

Potpuno novi mehanizam djelovanja na Vitiligo.

Sprječava napredovanje vitiliga.

Pomaže ponovnom uspostavljanju normalne razine melanina u stanicama zahvaćenim vitiligom i sprječava napredovanje vitiliga.

Mogućnost ponovnog uspostavljanja fiziološke ravnoteže slobodnih radikala u melanocitima i keranocitima zahvaljujući patentiranom aktivnom sastojku bogatom antioksidantima.

Doziranje

Umasirati dva puta dnevno na područja zahvaćena vitiligom, kao i na rubove zahvaćenog dijela kože.

Nakon što se potpuno upije može se upotrijebiti uobičajena krema za njegu kože.

Preporučuje se izlaganje suncu 15-30 min prije nanošenja Vitix kreme jer pomaže učinkovitosti djelovanja Vitix kreme.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci