Vitix gel

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Vitix gel

Vitix je neproziran, nemastan i granulast gel. Vidljive mikrogranule zadržavaju i štite osobito osjetljivi biljni aktivni sastojak (ekstrakt dinje).

Aktivni sastojak se uslijed pritiska i temperature prstiju otpušta tijekom nanošenja gela.

Primjena

Potpuno novi mehanizam djelovanja na Vitiligo.

Sprječava napredovanje vitiliga.

Pomaže ponovnom uspostavljanju normalne razine melanina u stanicama zahvaćenim vitiligom i sprječava napredovanje vitiliga.

Mogućnost ponovnog uspostavljanja fiziološke ravnoteže slobodnih radikala u melanocitima i keranocitima zahvaljujući patentiranom aktivnom sastojku bogatom antioksidantima.

Doziranje

Umasirati dva puta dnevno na područja zahvaćena vitiligom, kao i na rubove zahvaćenog dijela kože.

Nakon što se potpuno upije može se upotrijebiti uobičajena krema za njegu kože.

Preporučuje se izlaganje suncu 15-30 min prije nanošenja Vitix kreme jer pomaže učinkovitosti djelovanja Vitix kreme.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci