Kelj s piletinom i ružmarinom

Kelj s piletinom i ružmarinom

Kelj s piletinom i ružmarinom
  • Objavljeno: Četvrtak, 21.04.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusno i hranjivo varivo gotovo već za pola sata!
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 500g nasjeckane piletine
  • 1 nasjeckana glavica kelja
  • 1l vode
  • 1 žličica ružmarina
  • 2 nasjeckana krumpira
  • sol
  • papar

Priprema

Zagrijte ulje u loncu. Dodajte luk i dinstajte ga oko 3 minute. Dodajte krumpir i dinstajte oko 5 minuta. Dodajte vodu i piletinu. Poklopite i kuhajte oko 20 minuta. Dodajte tikvice, posolite i popaprite po želji, dodajte ružmarin i kuhajte još 10 minuta.

Kelj je samo neki od primjera zelenog lisnatog povrća koje pomaže u održavanju kognitivnih funkcija. Osobe koje svakodnevno jedu zeleno lisnato povrće imaju jednako dobre kognitivne sposobnosti kao 11 godina mlađe osobe. Priprema zelenog lisnatog povrća nije komplicirana i treba ga što kraće termički obrađivati jer se termičkom obradom gube njegova nutritivna svojstva.

Isprobajte i ovo:

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti