Piletina punjena špinatom i sirom

Piletina punjena špinatom i sirom

Piletina punjena špinatom i sirom
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 16.05.2016.
  • Broj pregleda: 1.729
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Sočno meso s kremastim nadjevom.
Vrijeme pripreme: 1:20h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 150g svježeg špinata
  • 150g krem sira
  • 4 fileta pilećih prsa
  • 1 šalica kuhanog ječma
  • 1/2 šalice vode
  • 4 žlice maslaca
  • sol
  • papar

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C.

U blender stavite špinat i sir. Miješajte dok smjesa ne postane kompaktna. Napunite prsa smjesom od špinata i zatvorite pomoću čačkalica.

Stavite ječam u vatrostalnu posudu i prelijte vodom. Na vrh stavite piletinu, posolite, popaprite i na svaki filet stavite 1 žlicu maslaca. Pecite 40 do 45 minuta. Izvadite iz pećnice i pustite da stoji oko 5 minuta prije posluživanja.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Blagdanska kuharica

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti