Piletina punjena špinatom i sirom

Piletina punjena špinatom i sirom

Piletina punjena špinatom i sirom
  • Objavljeno: Utorak, 02.06.2020.
  • Broj pregleda: 3.506
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ovu iznimno sočnu piletinu s kremastim nadjevom morate isprobati.
Izvor slike: 123RF
Vrijeme pripreme: 1:20h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 150 g svježeg špinata
  • 150 g krem sira
  • 4 fileta pilećih prsa
  • 4 žlice maslaca
  • sol
  • papar

Priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 180°C.
  2. U blender stavite špinat i sir. Miješajte dok smjesa ne postane kompaktna.
  3. Filete razrežite po sredini tako da napravite džep te ih napunite smjesom sira i špinata i zatvorite pomoću čačkalica.
  4. U vatrostalnu posudu stavite piletinu, posolite, popaprite i na svaki filet stavite 1 žlicu maslaca.
  5. Pecite 40 do 45 minuta. Izvadite iz pećnice i pustite da stoji oko 5 minuta prije posluživanja.
Preuzmite CentarZdravlja vodič

Blagdanska kuharica

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti