Donacija dm-a omogućila preuređenje dvorane OŠ Slave Raškaj u Ozlju

Donacija dm-a omogućila preuređenje dvorane OŠ Slave Raškaj u Ozlju

Donacija dm-a omogućila preuređenje dvorane OŠ Slave Raškaj u Ozlju
  • Objavljeno: Petak, 07.10.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

U petak, 07. listopada predstavnici Uprave dm-a s djelatnicima i učenicima OŠ Slave Raškaj u Ozlju svečano su otvorili novouređenu školsku dvoranu. Zahvaljujući donaciji dm-a i partnerima dm-a u vrijednosti od 339.696,08 kuna u potpunosti su uređeni podovi, zidovi i strop dvorane kako bi se omogućila daljnja provedba sportskih obrazovnih aktivnosti te potaknulo djecu na zdrav način života.

"Zahvaljujemo dm-u što je prepoznao naš projekt i odlučio nam pomoći u njegovoj uspješnoj realizaciji. Naporno smo radili tijekom cijelog ljeta kako bi naše učenike dočekala obnovljena dvorana u kojoj će moći usvajati zdrave navike koje će ih pratiti tijekom cijelog života. Osmijesi naših učenika, kada su ugledali novu dvoranu, potvrda su da smo udruženim snagama uistinu realizirali društveno koristan projekt za naša 373 učenika, ali i za generacije koje tek slijede“, izjavila je Gordana Basar, ravnateljica OŠ Slava Raškaj u Ozlju.

Kako bi za svoje učenike osigurala prostor u kojem će moći savladati prve sportske izazove, a neke od njih i potaknuti da se u budućnosti profesionalno bave sportom, OŠ Slava Raškaj svoj je projekt obnove dvorane u veljači ove godine prijavila na inicijativu dm-a "Jer sve smo to MI!".

"Misija dm-a oduvijek je bila prepoznati potrebe naših sugrađana. Zato smo dvadesetu obljetnicu svog poslovanja u Hrvatskoj odlučili proslaviti sa svojim sugrađanima, pružajući podršku projektima koji doprinose razvoju zajednice u kojima djelujemo. Ponosni smo što možemo podržati projekt koji će doprinijeti usvajanju zdravih životnih navika naših najmlađih sugrađana, a kojim još jednom potvrđujemo svoju opredijeljenost društveno odgovornom poslovanju“, izjavio je Mirko Mrakužić, direktor dm-a.

Inicijativa dm-a "Jer sve smo to MI!" okupila je organizacije civilnog društva i ustanove koje svojim projektima pomažu zajednici i socijalno osjetljivim skupinama. U 26 hrvatskih gradova i naselja zdravstvene ustanove pacijentima će osigurati kvalitetniju skrb, škole će svojim učenicima ponuditi prikladno okruženje za obrazovanje i dodatne sadržaje, a ekološki projekti pobrinut će se za uređenje parkova i urbanih vrtova.

Bio-Kult
Bio-Kult, 60 kapsula
115.00kn
145.00kn

Bio-Kult sadrži 14 sojeva kulture živih mikroorganizama te je jedini sa 14 sojeva.

KUPI OVDJE
Ladival Children SPF50
Ladival Children SPF50 + GRATIS Ladival Akut gel
118.30kn
136.80kn

Naručite Ladival Children SPF50 i na poklon ćete dobiti Ladival Akut

KUPI OVDJE
Card image cap
Jednokratne maske za lice troslojne, 50 komada
18.99kn
55.00kn

Jednokratne, troslojne maske za lice.

KUPI OVDJE
Card image cap
Skinage Collagen Elegance 10.000, Yasenka
199.00kn
285.00kn

Hrani kožu iznutra, pomaže boljem tenu, potiče rast kose i jača nokte te uspješno smanjuje bore.

KUPI OVDJE
Card image cap
Termo zdjele Avanza white Small paket
149.00kn
163.99kn

Za velike i male, u Small paketu se nalaze dvije veličine termo zdjela (0,6L,5L).

KUPI OVDJE
Card image cap
Probielle Immune, 30 kapsula
79.00kn

Specijalno osmišljena kombinacija sojeva bakterija, vitamina i minerala s ciljem podizanja imuniteta

KUPI OVDJE
Najčitanije zanimljivosti