5 položaja u seksu za sve one koji vole "doggy style"

5 položaja u seksu za sve one koji vole "doggy style"

5 položaja u seksu za sve one koji vole "doggy style"
  • Objavljeno: Petak, 02.06.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Canva

Nije neobično da vam, nakon što čujete riječi "seks odostraga", um preplave slike znojnih partnera na sve četiri. Popularni doggy style s razlogom je klasičan položaj za penetraciju sa stražnje strane. Da, super je i većina ga ljudi voli, no ako imate osjetljiva koljena koja ne mogu podnijeti pritisak, potrebno vam je malo više intimnosti s partnerom ili ako jednostavno želite unijeti više raznolikosti u spavaću sobu, dodavanje novih stavki na uobičajeni repertoar seksualnih položaja svakako je dobra ideja. U nastavku predlažemo da se upoznate s nekima od ovih uzbudljivih položaja.

Poza "glačalo"

Kako izvesti: Lezite na trbuh ispruženih nogu i blago podignutih kukova, dok vaš partner ulazi u vas s penisom ili strap-onom.

Zašto je super: Ako ste vi partner koji leži, vaša je zadaća poprilično jednostavna. Noge će vam biti blizu jedna drugoj i to će partneru omogućiti čvršću ulaznu točku. To će pojačati podražaj koji dobivate od penisa ili strap-ona dok ga vaš partner pomiče unutra-van i tijesno ste pripijeni jedno uz drugo. Jako je ugodno ležati skroz ravno, bez kontrole vlastitog tijela i uživati u iskustvu koje doživljavate.

Poza "sjedeća kolica"

Kako izvesti: Iz uspravnog, stajaćeg položaja stavite ruke na pod i neka partner koji sjedi povuče vašu zdjelicu tako da su vaše noge s obje strane njegovih kukova.

Zašto je super: Okrenite situaciju u svoju korist i promijenite perspektivu! Budite potpuno oslonjeni na krevet (ili kauč), jer ćete tako lakše kontrolirati kretanje i održavati ravnotežu. To nikako ne znači da i primatelj ovdje nema kontrolu. Budući da su ruke primatelja na podu, on se može naginjati naprijed-natrag i koristiti zamah gornjeg dijela tijela za maksimalno zadovoljstvo. I kad ste već u tom položaju, ovo je sjajna prilika za eksperimentiranje s malo analne igre, ako ste za to.

Poza "velika i mala žlica"

Kako izvesti: Zauzmite položaj velike i male žlice. Lagano podignite koljena i neka partner uđe u vas straga.

Zašto je super: Budući da se mnogi parovi već maze na ovaj način, vrlo je lako iz maženja ili erotskih razgovora prijeći u ovu pozu. Isto vrijedi i za jutarnji seks, jer ćete se ionako vjerojatno probuditi u ovom položaju. “Velika i mala žlica” stvara idealan način da vi i partner započnete dan kako treba. Za one koji žele iskoristiti situaciju do kraja, preporučuje se da osoba smještena straga poseže i stimulira omiljene erogene zone svog partnera.

Poza "zmija"

Kako izvesti: Lezite na trbuh s nogama ravno iza sebe i podignutim kukovima. Neka partner prodre u vas straga.

Zašto je super: Vaše i partnerove noge su blizu, zbog čega se vaš partner osjeća većim tijekom penetracije. Također možete posegnuti ispod sebe kako biste stimulirali klitoris rukama ili seksualnom igračkom. No umjesto da partner koji je dolje podiže zdjelicu cijelo vrijeme dok ste u ovom položaju, predlažemo da ispod trbuha stavite jastuk ili dva kako biste smanjili stres s donjeg dijela leđa. To pruža isti kut i dubinu prodiranja i ugodnije je.

Poza "obrnuta kaubojka"

Kako izvesti: Vaš partner leži na leđima; sjednite na njega, okrenuti prema njihovim nogama.

Zašto je super: Ovaj položaj vam – ako ste gore – daje potpunu kontrolu nad dubinom penetracije, brzinom i stimulacijom, što podiže vjerojatnost da ćete dostići vrhunac. Tada je pravo vrijeme da uključite vlastite fantazije, dok partner ima sjajan pogled na vašu stražnjicu. Za još bolji užitak, neka partner savije jednu, ili obje noge, kako bi nastalo trenje na klitorisu.

Vezani sadržaj:

Vitashop

Najnovije

Najčitanije