Elancyl Cellu Slim protiv tvrdokornog celulita!

Elancyl Cellu Slim protiv tvrdokornog celulita!

Elancyl Cellu Slim protiv tvrdokornog celulita!
  • Objavljeno: Četvrtak, 22.03.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Elancyl Cellu Slim predstavlja revolucionarni koncept u borbi protiv tvrdokornog celulita kao jedinstveno i nadahnuto rješenje za mršavljenj!

Elancyl, poznati svjetski proizvođač proizvoda za ljepotu tijela i pionirska robna marka na području mršavljenja te sinonim stručnosti i učinkovitosti, u srijedu je predstavio svoju najnoviju inovaciju. Cellu Slim je prvi Elancylov proizvod za mršavljenje koji, zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji djelatnih tvari cekropije i kofeina, eliminira sve tipove masti i predstavlja revolucionarni koncept u borbi protiv tvrdokornog celulita. Na prigodnom događanju održanom u Ana's Sensual Fitness studiju, osim samog proizvoda, javnosti su predstavljene i ambasadorice ovog proizvoda, šarmantna voditeljica Marijana Batinić i senzualna fitness trenerica Ana Kuhanec.

Svakodnevna briga o ljepoti tijela svakoj je ženi od velikog značaja i svaka od njih trudi se biti njegovana i iz sebe izvlačiti ono najbolje kako bi se osjećala sretnom i samopouzdanom. No, mnogo žena suočava se s celulitom kao jedinom preprekom do potpunog zadovoljstva i traže rješenja kako bi mu što lakše rekle zbogom zauvijek. Slušajući žene, njihove želje i očekivanja, Elancyl im je ponudio Cellu Slim, koji predstavlja revolucionarni koncept u borbi protiv tvrdokornog celulita kao jedinstveno i nadahnuto rješenje za mršavljenje, koje su dizajnirali i osmislili stručnjaci.

 

Cellu Slim predstavlja inovaciju u mršavljenju jer kombiniranjem djelatnih tvari cekropije i kofeina, čija su svojstva i djelovanje pomno ispitali i dokazali kemičari i biokemičari laboratorija Pierre Fabre, pruža dokazan učinak mršavljenja u samo 7 dana*, a nova, senzualna i topiva tekstura te blistavi cvjetni miris pružit će užitak prilikom svakog nanošenja. Komplementarne djelatne tvari za učvršćivanje kože omogućuju mršavljenje u 7 dana uz vidljivo zaglađivanje kože kroz 14 dana, a rezultati mršavljenja postojani su i mjesec dana nakon završetka tretmana. Zahvaljujući kronoprogramiranoj formuli, svi rezultati ostvaruju se uz jednu primjenu dnevno i 24-satnu učinkovitost proizvoda.

Već 40 godina, Elancyl u svojim autentičnim proizvodima za njegu, jedinstvenim formulama i inovativnim teksturama, koje su iznimno nježne i svilenkaste te savršeno usklađene s kožom, uvijek kombinira učinkovitost sa zadovoljstvom.

 

Prilagođen ženama,  ispunjavajući njihove želje i očekivanja, Cellu Slim je osmišljen za jednostavno nanošenje i brzo upijanje, nježno klizi po koži i daje osjećaj svilenkaste mekoće. Više o samom proizvodu i ostalim aktivnostima možete saznati na www.cellu-slim.com.hr i Facebook stranici Elancyl Hrvatska.

*biometrička ispitivanja pokazala su rezultate mršavljenja na 44 ispitanika, mjerenjem opsega bokova (cm), nakon 7 dana uporabe.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti