Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Još dva dana do 12. Dječjeg sajma!

Još dva dana do 12. Dječjeg sajma!

Još dva dana do 12. Dječjeg sajma!
  • Objavljeno: Srijeda, 25.09.2013.
  • Broj pregleda: 15
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Još dva dana dijele nas do početka najvećeg dječjeg sajma u regiji koji se i ove godine održava u prestižnoj Zagreb Areni pod počasnim pokroviteljstvom Grada Zagreba.

U tri dana trajanja kroz program 12. Dječjeg sajma predstaviti će se škole, vrtići, sportske i plesne skupine s preko tisuću djece sudionika u programu, desetak nevladinih udruga i više od 100 izlagača iz zemlje i inozemstva.  

Pregršt noviteta, zabave i natjecanja, tradicionalni projekti poput socijalizacije djece s javnim službama, edukativne radionice te mini koncert Bojana Jambrošića u subotu u 11:00 sati samo su dio iz ovogodišnjeg bogatog programa.

Spektakl, spektakl, spektakl i to Štrumpfastičan! Štrumpf groznica zatresla je i Dječji sajam koji će ugostiti Štrumpf selo u kojemu će mališane dočekati  mnoga iznenađenja, a neka od njih priprema čarobnjak Gargamel osobno. Njegove čarolije na programu su u subotu i nedjelju u 11:30.

Generalni sponzor Dječjeg sajma HiPP organizira utrke na biciklima guralicama u subotu i nedjelju u 11:00 i 16:00 sati. Sudjelovati mogu svi mališani u dobi od 3 do pet godina, a prijave sudionika se primaju na broj telefona 0800/31-31-33 ili na www.hipp.hr/savjetovaliste.

Dugogodišnja akcija kojom se promovira ljubav i roditeljstvo u organizaciji udruge Moderna Hrvatska, suorganizatora sajma, održat će se pod sloganom "Moja obitelj- sretna obitelj" i to tradicionalno uz podršku velikog broja poznatih roditelja i njihove djece na čelu s novim ovogodišnjim ambasadorom sajma Joškom Čagaljem Jolom.

Dječji sajam ima kao i svake godine humanitarnu notu. Ovogodišnja akcija ide u korist štićenika Kuće ljubavi, koja djeluje pod Caritasom Zagrebačke nadbiskupije.

12. Dječji sajam se otvara u petak 27.09. u 14:00 sati! Radno vrijeme sajma u subotu i nedjelju je od 09:30 sati do 20:00 sati, a ulaz je SLOBODAN!

Više o izlagačima i ostalim informacijama možete saznati na našoj web stranici www.djecjisajam.com.

Komentari

Najčitanije zanimljivosti