Još dva dana do 12. Dječjeg sajma!

Još dva dana do 12. Dječjeg sajma!

Još dva dana do 12. Dječjeg sajma!
  • Objavljeno: Srijeda, 25.09.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Još dva dana dijele nas do početka najvećeg dječjeg sajma u regiji koji se i ove godine održava u prestižnoj Zagreb Areni pod počasnim pokroviteljstvom Grada Zagreba.

U tri dana trajanja kroz program 12. Dječjeg sajma predstaviti će se škole, vrtići, sportske i plesne skupine s preko tisuću djece sudionika u programu, desetak nevladinih udruga i više od 100 izlagača iz zemlje i inozemstva.  

Pregršt noviteta, zabave i natjecanja, tradicionalni projekti poput socijalizacije djece s javnim službama, edukativne radionice te mini koncert Bojana Jambrošića u subotu u 11:00 sati samo su dio iz ovogodišnjeg bogatog programa.

Spektakl, spektakl, spektakl i to Štrumpfastičan! Štrumpf groznica zatresla je i Dječji sajam koji će ugostiti Štrumpf selo u kojemu će mališane dočekati  mnoga iznenađenja, a neka od njih priprema čarobnjak Gargamel osobno. Njegove čarolije na programu su u subotu i nedjelju u 11:30.

Generalni sponzor Dječjeg sajma HiPP organizira utrke na biciklima guralicama u subotu i nedjelju u 11:00 i 16:00 sati. Sudjelovati mogu svi mališani u dobi od 3 do pet godina, a prijave sudionika se primaju na broj telefona 0800/31-31-33 ili na www.hipp.hr/savjetovaliste.

Dugogodišnja akcija kojom se promovira ljubav i roditeljstvo u organizaciji udruge Moderna Hrvatska, suorganizatora sajma, održat će se pod sloganom "Moja obitelj- sretna obitelj" i to tradicionalno uz podršku velikog broja poznatih roditelja i njihove djece na čelu s novim ovogodišnjim ambasadorom sajma Joškom Čagaljem Jolom.

Dječji sajam ima kao i svake godine humanitarnu notu. Ovogodišnja akcija ide u korist štićenika Kuće ljubavi, koja djeluje pod Caritasom Zagrebačke nadbiskupije.

12. Dječji sajam se otvara u petak 27.09. u 14:00 sati! Radno vrijeme sajma u subotu i nedjelju je od 09:30 sati do 20:00 sati, a ulaz je SLOBODAN!

Više o izlagačima i ostalim informacijama možete saznati na našoj web stranici www.djecjisajam.com.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti