Kako se riješiti prištića preko noći?

Kako se riješiti prištića preko noći?

Kako se riješiti prištića preko noći?
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 17.04.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Sutra imate važan sastanak ili spoj, a na licu vam je izbio itekako vidljivi prištić. Ovaj scenarij smo svi doživjeli barem jednom u životu. Pokušali smo ukloniti prištić na razne načine, a često bismo samo pogoršali stanje. Postoji rješenje za smanjenje upale. Time nećete u potpunosti ukloniti prištić, ali ćete smanjiti upalu i lakše ga prikriti kozmetikom.

2 jednostavna koraka za liječenje prištića preko noći

Prvo ćemo smanjiti oteklinu, crvenilo i bol, a zatim ubrzati liječenje i prikriti ostatak.

Provjerite što akne otkrivaju o vašem zdravlju!

Korak 1: Led

Dobro očistite i operite lice. Zamotajte kocku leda u papirnati ručnik ili gazu. Držite led na prištiću 5 minuta i uklonite led s lica na 5 minuta. Ponavljajte postupak 20 do 30 minuta. Odmah biste trebali primijetiti smanjenje crvenila i otekline.

Korak 2: Glina

Glinom možete ukloniti mrtve stanice kože koje začepljuju pore i bakterije, i dodatno smanjiti upalu. Nanesite malo maske ​​od gline izravno na prištić i ostavite da djeluje preko noći. Glina izvlači nečistoću i djeluje protuupalno. Za još bolje rezultate, pokušajte pronaći masku od gline s dodatkom salicilne kiseline, glikolne kiseline, cinkovog oksida i sumpora. Ova moćna kombinacija će osigurati potpuno nestajanje prištića.

Ujutro se nećete probuditi s besprijekornim tenom, ali će prištić biti puno lakše prikriti korektorom ili puderom. Ako ste imali mali prištić, postoji mogućnost da zaista nestane u potpunosti!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti