Otkrijte novo Bogato čudesno ulje za suhu kožu

Otkrijte novo Bogato čudesno ulje za suhu kožu

Otkrijte novo Bogato čudesno ulje za suhu kožu
  • Objavljeno: Četvrtak, 15.11.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Laboratorij Nuxe predstavio je novu, obogaćenu, verziju kultnog Čudesnog suhog ulja. Koktel 7 dragocjenih biljnih ulja od sada je dostupan i u bogatoj formuli prilagođenoj za suhu i vrlo suhu kožu.

Uz znatno veću koncentraciju biljnih ulja, ovaj kultni eliksir ljepote zadržao je svoj prepoznatljiv miris i jedinstvenu brzo upijajuću nemasnu teksturu, bez dodataka poput konzervansa, mineralnih ulja i silikona.

Huile Prodigieuse® - luksuzno i nebeski mirisno suho ulje - dobilo je svoju novu inačicu. Formula s povećanom koncentracijom dragocjenih biljnih ulja te čak 30 % više ulja makadamije, koje je po svom sastavu najsličnije sebumu kože, predstavlja idealnu njegu za nadolazeće hladne dane, kad nam koža dodatno gubi vlagu i suši se.

Kreirano da hrani, obnavlja i omekšava suhu kožu lica i tijela te kosu, Bogato čudesno ulje se instantno upija u kožu koju ostavlja mekom i satenski sjajnom bez masnih tragova.

Dokazano je njegovo snažno antioksidativno djelovanje te djelovanje na smanjenje vidljivosti strija. Učinkovitost je dokazana i na kosi koja je, po njegovoj primjeni mekša, a vrhovi su obnovljeni i sjajniji.

Primjena:

Nanesite ga izravno na kožu ili kosu, u kupku ili svoju uobičajenu hidratantnu kremu za ekstra hidrataciju i hranjivost.

Bogato čudesno ulje, Huile Prodigieuse® Riche

Staklena bočica s raspršivačem, 100 ml: 247,00 kn

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti