Poliklinika Milojević na prvom sajmu zdravlja Vitafest

Poliklinika Milojević na prvom sajmu zdravlja Vitafest

Poliklinika Milojević na prvom sajmu zdravlja Vitafest
  • Objavljeno: Srijeda, 10.10.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Estetski liječnik, dr. Nikola Milojević, održat će u sklopu prvog po redu sajma zdravlja Vitafest zanimljivo predavanje pod nazivom „Nekirurška estetska medicina - neviđene mogućnosti". Posjetitelji će tako na jednom mjestu moći na zabavan način doznati sve o učinkovitosti tretmana za pomlađivanje te sve detalje o budućnosti estetske medicine. Predavanje će se održati u subotu, 13. listopada u Hypo Centru u dvorani Rab, od 12:30 sati.

"Iznimno nam je drago što možemo sudjelovati na sajmu zdravlja VITAFEST te što su organizatori prepoznali estetsku medicinu kao jednu od grana koja svakako utječe na kvalitetu življenja. Ovim putem, također pozivam sve posjetitelje da nam se pridruže na VITAFESTU, odnosno štandu Poliklinike Milojević te da svrate poslušati zanimljivo predavanje", istaknuo je estetski liječnik dr. Milojević.

Poliklinika Milojević koja je ujedno i jedan od partnera sajma Vitafest, organizirala je niz zanimljivosti za posjetitelje. Radi se o nagradnim igrama gdje će oni sretne ruke moći osvojiti vrijedne tretmane - Triactive Plus ili pak trajnu epilaciju dlaka Cutera laserom. Potrebno je samo ispuniti obrazac te odgovoriti na pitanje zašto bi baš vi trebali osvojiti tretman trajne epilacije dlaka. Pobjednik ove nagradne igre bit će objavljen na službenoj Facebook stranici Poliklinike Milojević. Cjelokupan tretman Triactive Plus koji na učinkovit način uklanja masne naslage i celulit mogu osvojiti posjetitelji predavanja dr. Nikole Milojevića.

Osim nagradnih igara, posjetitelji će na licu mjesta moći doznati sve detalje o tretmanima koji ih zanimaju. Poliklinika Milojević će posjetiteljima omogućiti i da isprobaju tretman Mikrodermoabrazije te se konzultirati s osobljem Poliklinike.

Stoga, ne propustite posjetiti štand Poliklinike te svakako svratite na zabavno i poučno predavanje dr. Nikole Milojevića!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti