Isprobala sam vampirski tretman Angeline Jolie i Kim Kardashian! I znate što – jako mi se svidio!

Isprobala sam vampirski tretman Angeline Jolie i Kim Kardashian! I znate što – jako mi se svidio!

Isprobala sam vampirski tretman Angeline Jolie i Kim Kardashian! I znate što – jako mi se svidio!
  • Objavljeno: Srijeda, 04.10.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Što pomislite kada vam kažem da sam bila na vampirskom tretmanu? Sigurno mislite da uključuje krv. I u pravu ste! Djelomično.

Uvijek sam si rekla da, kada dođe vrijeme, estetski zahvat može ako u mene ne ide neko strano tijelo. Silikoni ne, moje masno tkivo može. Sve dok je moje, može natrag.

Prirodno sam znatiželjna. Jako, jako znatiželjna. I kada me kolegica pitala želim li isprobati vampirski tretman Kim Kardashian i Angeline Jolie, samo sam se nacerila. Naravno da želim!

Prvi razlog je, naravno, znatiželja. Drugi razlog je činjenica da mi neće ubrizgati nikakvo strano tijelo. I da, mali razlog je ipak činjenica da želim izgledati osvježeno. Ne kao Joan Rivers osvježeno. Diskretno poboljšanje. Tako bih to nazvala. A kao i svaka žena, osjetljiva sam na svoje lice. Pobogu, to je prvo što će netko primijetiti na meni. I ne želim amatera koji će mi nešto prtljati po licu.

U subotu popodne sam se zaputila u ordinaciju estetske kirurgije MM Medestetica. Moj izbor nije bio slučajan. S više strana sam dobila preporuku za doktora Matiju Miletića. Malo sam ga i istražila prije dolaska. U prilog mu je svakako išla činjenica da je 2016. izabran za Naj doktora.

Na vratima me dočekao nasmijani doktor Miletić. Nakon razmjene pozdrava, sjeli smo u ordinaciju i popričali o samo tretmanu. Imala sam jako puno pitanja o samom tretmanu, oporavku i očekivanjima. S osmijehom i bez razmišljanja, doktor Miletić je odgovarao na svako pitanje. Detaljno i vrlo, vrlo razumljivo. Nije bilo kompliciranog medicinskog rječnika zbog kojeg bih blijedo klimala glavom i pravila se kako razumijem o čemu govori. O nekom strahu i nervozi nisam ni razmišljala. Imala sam puno povjerenje u doktorovu stručnost, bila sam potpuno opuštena i znatiželjna.

Za početak, saznala sam da se tretman zapravo zove platelet-rich plasma ili PRP. Točnije, pomlađivanje kože plazmom. Mojom plazmom iz moje krvi. Dakle, nema ubrizgavanje stranih tijela.

Ono što je jako važno je da je tretman potpuno siguran jer su isključene sve alergijske ili druge imunološke reakcije. U kožu će mi ubrizgati ono što već je dio mene i na to ne mogu biti alergična.

Doktor Miletić me vrlo blago upozorio da je tretman nekim ljudima malo bolan i da će u bilo kojem trenutku prekinuti tretman ako ću se trebati malo odmoriti.

Ok, spremna sam. Možemo započeti.

I započeli smo vađenjem krvi. Jedna epruveta (moje) krvi je centrifugirana u posebnom stroju i iz nje je izdvojena plazma. To izgleda vrlo zanimljivo. Na dnu se nalazi krv a na vrhu žuta tekućina. E, ta žuta tekućina je plazma koja se stavlja u injekciju i ubrizgava u kožu.

Legla sam na stol i doktor Miletić mi je na lice namazao anestetik u obliku kreme. Kremu je prekrio prozirnom folijom kako bi bolje djelovala. Nakon nekoliko minuta sam primijetila kako mi lice trne. Odlično, krema je počela djelovati. Osjećaj je jako smiješan. Dirate se po licu i nemate dojam da je to vaše lice. Mislim da se tako osjećala i Joan Rivers. Bez kreme.

Nakon dvadesetak minuta je plazma bila u injekcijama i moje lice spremno za tretman. Cijeli postupak traje od 10 do 15 minuta. Nije nimalo bolan. Osjetit ćete ubod igle kao malo peckanje. Doktor Miletić mi je cijelo vrijeme govorio što radi i kako će plazma djelovati. To me dodatno opustilo i moram priznati, na trenutke sam zaboravila da mi ubada lice injekcijama.

Najviše sam osjetila ubode oko usta gdje su bore smijalice. Opet, ništa što se ne možete preživjeti i stvarno nije strašno. Tijekom cijelog postupka doktor je nježno brisao tragove uboda iz kojih se pojavilo vrlo malo krvi. A uboda je između 70 i 100. Znam, zvuči strašno ali doktor Miletić radi brzo i jako nježno tako da niste ni svjesni nekih uboda.

Nakon 15 minuta sve je bilo gotovo. Nisam znala što očekivati kada se pogledam u ogledalo. Krvavo lice iz horora ili što. S razlogom se zove vampirski tretman, zar ne?

Pogledala sam se i… Ništa. Morala sam malo bliže stati ogledalu i tada sam vidjela kako imam malene točkice na mjestima uboda. Nigdje krvi. Ne izgledam kao lik iz horora. I dalje izgledam kao ja.

Doktor Miletić mi je objasnio da ovo nije instant tretman koji daje rezultate iste sekunde. Rezultati mogu biti vidljivi već nakon tjedan dana. Konačni rezultati su vidljivi nakon tri mjeseca kada se postupak može ponoviti kako bi se postigao bolji rezultat. Znači, neće vam odmah dati svježiji izgled i zaglađenu kožu. Ono što me posebno razveselilo je informacija da rezultati traju do 3 godine.

Dakle, koja je konačna presuda? Da, sasvim sigurno bih ponovno otišla na tretman kod doktora Miletića. Da, jako sam zadovoljna. Ne, nije nimalo strašno ni bolno. I jako sam zadovoljna što sam isprobala tretman kojim u lice nisam ubrizgala nikakvo strano tijelo. Da nema tog bockanja injekcijama, rekla bih potpuno prirodno. U jednu ruku i je jer se radi o plazmi iz moje krvi.

Nekoliko dana nakon tretmana sam primijetila da mi je koža sjajnija i da izgleda svježe. Za pune rezultate ću pričekati tri mjeseca. Poboljšanje koje do sada vidim je odlično! A, nakon 3 mjeseca? Hollywood, što drugo!?

Portal CentarZdravlja.hr vam, u suradnji s Ordinacijom estetske kirurgije MM Medestetica, daruje 20% popusta na tretman Pomlađivanja kože plazmom! Iskoristite ovu priliku, osvježite izgled i zagladite bore u stručnim rukama doktora Miletića!

Nazovite 01 5515 293 i naručte se za konzultacije!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije