Top 5 neugodnih situacija u vezi i kako se nositi s njima!

Top 5 neugodnih situacija u vezi i kako se nositi s njima!

Top 5 neugodnih situacija u vezi i kako se nositi s njima!
  • Objavljeno: Utorak, 17.04.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Zanimljivosti

Znate one situacije u vezi od kojih vam se odsjeku noge ili vam se pojavi knedla u grlu? Znajte da niste jedini.

Izdvojili smo top 5 neugodnih situacija u vezi i otkrivamo kako se nositi s njima:

Prerano izrečeno „Volim te!“

Divno je kada vam partner izjavi ljubav, no što ako to učini prerano? Dođe li vam da se zahvalite ili da jednostavno ne kažete ništa? Ako vas partner zatekne ovom izjavom, objasnite mu kako se osjećate. Sigurno biste željeli dobiti povratnu informaciju da je situacija obrnuta.

Otkrijte najčešće teme oko kojih se svađamo s partnerom!

Partner vam je nabavio četkicu za zube

Iako veza ide svojim tokom i lijepo se slažete, u kupaonici partnerovog stana ste ugledali nešto od čega vam se stegnulo grlo. Partner vam je nabavio četkicu za zube! Ne paničarite. To ne znači da očekuje da ćete radi toga ostati zauvijek skupa. Gledajte to s praktične strane! Četkica za zube će super doći nakon ćevapa s lukom!

Naletjeli ste na člana obitelji

Započeli ste novu vezu u kojoj još niste u potpunosti definirali vaš odnos i s partnerom ste odlučili otići u šetnju. Odjednom ste naletjeli na svog ujaka i ne znate kako predstaviti novog partnera. Ili ste još uvijek prijatelji? Preporuka je partnera predstaviti samo imenom i upustiti se bezbrižno u razgovor. U ovoj fazi niste dužni nikome ništa objašnjavati.

Slučajno povrijeđen partner

Možda još uvijek ne znate neke stvari o svom partneru ili on o vama i postoji velika šansa da povrijedite jedno drugo. Najbolje rješenje za ovakvu neugodnu situaciju jest isprika.

Isprobajte ove komunikacijske trikove i izbjegnite sukobe!

Objave na društvenim mrežama

Pažljivo birajte slike i objave koje ćete postavljati na svoje društvene mreže. Razmislite o tome hoće li vam radi određene objave biti neugodno nakon nekoliko godina ili kada vaš budući partner to otkrije. Ako ste u vezi, provjerite s partnerom hoće li ga smetati ako objavite sliku s njim.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti