Priznajte - ovo su najčešće teme oko kojih se svađamo s partnerom!

Priznajte - ovo su najčešće teme oko kojih se svađamo s partnerom!

Priznajte - ovo su najčešće teme oko kojih se svađamo s partnerom!
  • Objavljeno: Četvrtak, 16.06.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Zanimljivosti

U svakom odnosu, koliko god dobar on bio, postoje teme oko kojih se uvijek možemo porječkati s partnerom.

To ne znači da naš odnos ne valja, nego se načini razmišljanja između muškaraca i žena razlikuju. Uslijed toga dolazi do brojnih nesporazuma, očekivanja i nerazumijevanja, što uglavnom rezultira malim prepirkama.

Ovo su najčešće teme oko kojih se svađamo s partnerom:

Gdje jesti ili što naručiti?

Ponekad se čini da u moru restorana ne možete odabrati onaj koji vam odgovara. Možda su oko vas restorani talijanske kuhinje, a vama se baš jede kineska. Ili vam je svejedno što ćete jesti, a partner u tome vidi problem jer smatra da se ne trudite odabrati mjesto gdje ćete jesti.

Usvojite ovih 10 navika sretnih parova!

Što gledati?

Živimo u vremenu u kojem možemo u bilo kada pogledati bilo koji film. U tome možda i jest problem. Imamo previše izbora. No, vi i partner se ne možete dogovoriti hoćete li gledati neku romantičnu komediju ili dokumentarac o Drugom svjetskom ratu.

Tko će baciti smeće?

Iako oboje „proizvodite“ smeće, priznajte da je ponekad poprilično teško iznijeti vreću smeća iz kuće. Taj kontejner se čini taaako daleko...

Izgledam li debelo?

Ovo je trik pitanje i muškarcima savjetujemo da ne nasjedaju na to! Zapamtite da ni jedan odgovor nije dobar, a postavljanje ovog pitanja samo je uvertira u svađu.

Saznajte zašto parovi koji piju zajedno, ostaju zajedno!

Nije mi ništa.

Ako vaš partner kaže da mu nije ništa, znači da mu je itekako nešto. Na vama je da otkrijete što točno, s obzirom da partner očigledno ne želi otvoreno razgovarati o tome.

Krivo postavljen toaletni papir!

Ovo je definitivno najsmješniji razlog za svađu, ali i jedan od najčešćih. Sigurno ste primijetili da muškarci postavljaju papir na jednu stranu, a žene na drugu. I nikome nije jasno kako partner ne razumije da je vaš način izvlačenja papira puno praktičniji, zar ne?!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti